Administration

Administratie

Kunt u uw factuur terugvinden in de PSH webshop?

Jazeker, als facturen zijn gemaakt, dan kunt u ze terugvinden en downloaden in onze webshop.

Om toegang te krijgen tot de facturen dient u eerst ingelogd te zijn op de webshop. Klik vervolgens op ‘Mijn Account’ in de bovenste menubalk en dan op ‘Mijn bestellingen’. Klik op de betreffende bestelling en klik op ‘Download factuur’.

Wanneer de bestelling nog niet verwerkt/verzonden is, is de factuur nog niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw zodra u uw bestelling fysiek heeft ontvangen.

Houd er rekening mee dat als u bent aangemeld voor wekelijkse facturen, de facturen op maandag worden verwerkt en beschikbaar zijn.

Zijn de prijzen in de webshop exclusief BTW?

Alle prijzen in de webshop van PSH zijn exclusief btw onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Overigens zijn alle prijzen, ook op besteldocumenten, offertes, e-mails of andere communicatiemiddelen, exclusief BTW. Indien BTW van toepassing is, wordt dit expliciet en direct onder het subtotaal op de factuur vermeld.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Aangezien PSH een groothandel is, zijn er geen directe betalingsmogelijkheden beschikbaar in onze webshop. Betalingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijving, onder voorbehoud van de overeengekomen voorwaarden.

Ik kan niet inloggen en krijg een bericht dat facturen achterstallig zijn. Wat moet ik doen?

Als een factuur niet op tijd wordt betaald, verschijnt er automatisch een melding in de Webshop dat u uw boekhouding moet raadplegen. Als de betaling op tijd binnenkomt, verdwijnt deze melding. Mocht de betaling onverhoopt te laat binnen zijn, dan wordt de webshop automatisch geblokkeerd.

Wij verzoeken u dan vriendelijk contact op te nemen met onze afdeling boekhouding.