Login & Account

Inlog & Account gegevens

Hoe kan ik inloggen in de PSH webshop?
Klik op INLOGGEN in de rechter bovenhoek van het scherm. Vul vervolgens om je account te valideren, je email, gebruiksnaam en paswoord in aan de rechterkant van het inlogscherm. Klik op enter en als het goed is kom je dan in de webshop om te bestellen.

Waarom kan ik niet inloggen in mijn account?
Misschien gebruik je een verkeerd wachtwoord. Ga naar ‘wachtwoord vergeten’ en vraag een nieuw wachtwoord aan. Als je dan nog steeds niet in kunt loggen, neem dan contact op met ons sales team. Kijk voor contactgegevens

Hoe kan ik mijn inloggegevens veranderen?
Je login details kun je veranderen door naar je accountnummer in de rechter bovenhoek te gaan. Klik daar op ‘Mijn account’. Hier kun je je gegevens veranderen.

Waar kan ik mijn account gegevens vinden?
Je account gegevens kun je vinden en checken door naar het account nummer in de rechter bovenhoek te gaan. Klik vervolgens op ‘Mijn account’ en daar staan al je gegevens. Die kun je hie rook veranderen.

Hoe kan ik de taal van de webshop veranderen?
Onze webshop is beschikbaar in verschillende talen. Je kunt de taal veranderen door met je muis bovenin rechts het scherm naar de vlaggetjes te gaan. Kies het vlaggetje van het land dat bij de door jou gewenste taal past. Klik daarop en de taal van de webshop is veranderd.