Nachtlevering (NSE)

ARTIKELEN RETOUR STUREN VIA NACHTLEVERING (NL/BE)

PSH biedt haar Nederlandse en Belgische klanten de mogelijkheid tot nachtlevering via ons logistiek partner ‘Night Star Express’.
Bestellingen kunnen gedurende dag worden geplaatst en de zendingen worden in de loop van de nacht vóór 08:00 uur ‘s morgens afgeleverd op het gewenste afleveradres. Meld uw retouren online aan via onze webshop.

*Zie Algemene Voorwaarden Artikel 6

VERPAKKING

Zendingen dienen altijd goed verpakt te zijn in een verzenddoos. Bij artikelen die enkel in de originele productverpakking worden verstuurd, kunnen kosten in rekening gebracht als gevolg van verpakkingsschade en eventuele transportschade.

Wij verzoeken u pomp-dynamo’s en andere artikelen die vloeistof kunnen lekken, te verpakken in een afgesloten plastic zak, alvorens in de speciale verzenddoos te plaatsen.

LABEL

Op de nachtzending dient u een label te plakken. Vermeld uw klantnaam, klantnummer en datum digitaal op onderstaand te downloaden label en print het in kleur uit

Bevestig het label op de zending en plaats deze zichtbaar in de nachtlocatie. De zending wordt bij een eerst volgende levering meegenomen door de chauffeur.

RETOUR LABEL PSH-NSE

NACHTLOCATIE

Voor nachtlevering in de BENELUX is het aan te raden om in het bezit te zijn van een degelijke, droge afleverlocatie die bij voorkeur is voorzien van een slot. Te denken valt aan een box of container, maar ook leveren in het pand behoort tot de mogelijkheden.

AANMELDEN

Indien u nachtlevering wenst en nog niet bent aangesloten bij Night Star Express, verzoeken wij u het onderstaande, te downloaden, formulier in te vullen en samen met 1 of 2 sleutels te versturen naar:

Night Star Express Hellmann B.V.
T.a.v. Sleutelregistratie
Logistiekstraat 4,
7041 KH, ’s-Heerenberg
Nederland

REGISTRATIEFORMULIER NACHTLEVERING

Indien er nog vragen zijn, kun je contact met ons opnemen via [email protected]

 

De Graafschap - Night Star Express Hellmann brengt De Graafschap eerste kampioensster