psh-alternator-mounted-1
psh-alternator-mounted-1

Garantie & Retour

Inloggen

Indien u een (garantie) artikel retourneert, dient deze vooraf aangemeld te zijn via het garantie-/retourformulier in onze webshop.

Transportschade dient z.s.m. bij PSH bekend gemaakt te worden. Als bij aflevering het pakket aan de buitenkant beschadigd is, raden wij u aan een melding te maken bij de chauffeur. Zendingen dienen altijd goed verpakt te zijn in een verzenddoos. Bij artikelen die enkel in de originele verpakking worden verstuurd, worden er kosten in rekening gebracht als gevolg van verpakkingsschade en eventuele transportschade. Wij verzoeken u pomp-dynamo’s en andere artikelen die vloeistof kunnen lekken te verpakken in een plastic zak.

Zendingen die retour komen met nachtlevering kunnen worden voorzien van de retoursticker van de nachtvervoerder met PSH als ontvangstadres. Retourstickers kunt u aanvragen via het garantie/retour formulier in de webshop. De ontvangst en het verwerken van de garanties/retouren kan enige tijd in beslag nemen. Bij retour zonder geldige reden en/of zonder het gebruik van ons garantie-/retourformulier kunnen er (verzend)kosten in rekening worden gebracht.

Alle garantie- en retourvoorwaarde zijn terug te vinden in onze leveringsvoorwaarden.

ARTIKELEN RETOUR STUREN VIA NACHTLEVERING (NL/BE)

  1. Meld u retouren online aan via onze webshop.
  2. Zendingen dienen altijd goed verpakt te zijn in een verzenddoos. Bij artikelen die enkel in de originele verpakking worden verstuurd, worden er kosten in rekening gebracht als gevolg van verpakkingsschade en eventuele transportschade. Wij verzoeken u pomp-dynamo’s en andere artikelen die vloeistof kunnen lekken te verpakken in een plastic zak.
  3. Vermeld uw klantnaam, klantnummer en datum digitaal op dit label en print het in kleur uit.
  4. Bevestig het label op de zending en plaats deze zichtbaar in de nachtlocatie. De zending wordt bij een eerst volgende levering meegenomen door de chauffeur.
retourlabel-psh-nse.pdf (23 downloads)