UITSTEKENDE KWALITEIT

Ons merk PSH +Line biedt starters en alternators voor verschillende markten – auto’s, motorfietsen, industriële en landbouwmachines, luchtvaart, leger- en maritieme voertuigen – en meer! Het breedste assortiment in Europa.

25 jaar ervaring, consistente kwaliteit en concurrerende prijzen, om nog maar te zwijgen van de garantie van 0,7%, zijn essentieel voor het succes van ons +Line merk. Met meer dan 12.000 SKU’s – en groeiend – is +Line een van de best verkochte automerken in Europa.

Kies tussen onze +Line Pro, +Line Original of +Line Select opties - wat het beste aansluit op uw behoeften.

Meest kosteneffectieve oplossing

Bereik een breder spectrum aan klanten

12 Maanden Garantie

Premium Kwaliteit

Ruimste Assortiment

24 Maanden Garantie

Hoogwaardige Kwaliteit

OE componenten op alle slijtage gevoelige onderdelen

36 Maanden Garantie

+LINE biedt ook een milieuvriendelijke Reman range aan

+Line Reman, het remanufacturing-merk van PSH, geeft kernen een tweede kwaliteitsleven. Ze worden gereviseerd in onze eigen fabriek in Gdynia, Polen, getest en gegarandeerd als een duurzame oplossing.

Voor beide merken beheersen we het proces – van concept tot productie, verkoop en after-sales. Onze PSH-merkproducten ondergaan rigoureuze Motoplat-tests en voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen, terwijl we onze concurrerende prijzen handhaven. Van ontwikkeling tot productie beheren en sturen we het proces zorgvuldig. Door onze flexibiliteit kunnen we snel reageren op veranderingen in de markt.

Contacteer ons