BIJ AFLEVERING

Transportschade direct melden
Als bij aflevering het pakket aan de buitenkant en/of binnenkant beschadigd is, dient u daar direct melding van te maken bij de chauffeur. Is dat niet mogelijk, meldt dan de schade zo snel mogelijk bij de afdeling transport van PSH. Klanten uit Engeland, Polen, Frankrijk en Spanje, kunnen dat doen in hun eigen land. Nederlandse klanten en klanten uit overige landen dienen de beschadiging bij de Nederlandse transportafdeling te melden.

PSH NL: [email protected]
PSH PL: [email protected]
PSH ES: [email protected]
WOOD AUTO (PSH): [email protected]

Graag foto’s uploaden van de verpakking (verzenddoos en product verpakking) en eventueel, het product zelf en de schade aan het product.

(GARANTIE) RETOUREN VERZENDEN

Als er een verkeerd product of een beschadigd product is geleverd, of het product gaat defect binnen garantietijd, dan kunt u dat artikel terugsturen. Eerst dient u dat aan te geven via het garantie/retourformulier in onze webshop. Volg de stappen in het formulier en laad de foto’s.

  • Goed verpakken

Zendingen dienen altijd goed verpakt te zijn in een speciale verzenddoos. Als u artikelen alleen in de de originele fabrieksverpakking terugstuurt, moeten wij kosten in rekening brengen bij eventuele verpakkingsschade of transportschade.

  • Bij vloeistof eerst in plastic zak

Wij verzoeken u pomp-dynamo’s en andere artikelen die vloeistof kunnen lekken eerst te verpakken in een plastic zak. Daarna pas in een speciale verzenddoos.

Waar stuurt u uw retour pakket naar toe?

De vestigingen in Nederland, Polen, Verenigd Koninkrijk en Spanje hebben een eigen retourafdeling. Bedrijven uit die landen kunnen de retouren in hun eigen land terugsturen. De rest van de wereld dient de retouren naar de Nederlandse vestiging te sturen.

Pos Service Holland (NL) BV 

Stichtse Kade 47C
1244NV Ankeveen
The Netherlands

Pos Service Holland (ES) SA 

Ctra. N-II, KM. 450. P.I. Panamá.
C/I. Nave Montull, Bajos. Puerta 136 a 150
25170 Torres de Segre
Spain

Pos Service Holland (PL) SP. Z O.O. 

Panattoni Park Gdańsk Airport I Brama T7
ul. Bysewska 42
80-298 Gdansk
Poland

PSH UK/Wood Auto Supplies Ltd (UK) 

Colne Road
Huddersfield HD1 3ES
|United Kingdom

Retour via NSE

RETOUR VIA NACHTLEVERING (NL/BE)

  1. Meld uw retouren online aan via onze webshop.
  2. Zendingen dienen altijd goed verpakt te zijn in een speciale verzenddoos. Bij artikelen die enkel in de originele verpakking worden verstuurd, brengen we kosten in rekening in geval van eventuele verpakkingsschade of transportschade.
  3. Wij verzoeken u pomp-dynamo’s en andere artikelen die vloeistof kunnen lekken eerst te verpakken in een plastic zak en daarna in een speciale verzenddoos.
  4. Vul uw klantnaam, klantnummer en datum digitaal in, op onderstaand label, en print het in kleur uit.
  5. Bevestig/plak het label op de zending en plaats deze zichtbaar in de nachtlocatie. De zending wordt bij de eerst volgende  levering meegenomen door de chauffeur.
  6. Zendingen die retour gaan met nachtlevering moet u voorzien van de retoursticker van de nachtvervoerder met PSH als ontvangstadres. Retourstickers kunt u downloaden via deze link: retourlabel-psh-nse.pdf

De ontvangst en het verwerken van de garanties/retouren kunnen enige tijd in beslag nemen. Bij retour zonder geldige reden en/of zonder het gebruik van ons garantie-/retourformulier kunnen er aan u (verzend)kosten in rekening worden gebracht.

Mocht u nog vragen willen stellen of hulp nodig hebben, neem dan contact op met uw accountmanager.

Alle garantie- en retourvoorwaarde zijn terug te vinden in onze leveringsvoorwaarden.