UITZONDERLIJKE SERVICE

Alle onze producten zijn beschikbaar in onze uitgebreide webshop. Elke eenheid heeft een breed scala aan referentienummers, grondige en actuele informatie, en alle eenheden worden weergegeven met een 360° draaibare HTML-afbeelding – alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te nemen. Heb je nog een vraag? Onze getrainde experts staan klaar om je op elk moment te helpen.

Heb je iets heel specifieks nodig? Onze ingenieurs kunnen een op maat gemaakte oplossing ontwikkelen.

PERSOONLIJKE ACCOUNTMANAGER

We zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice. Daarom hebben al onze gewaardeerde klanten toegang tot een toegewijde accountmanager die hen ondersteunt in hun eigen taal – of dat nu via telefoon, e-mail, Whatsapp of een andere communicatiemethode is die voor hen werkt.

We staan klaar om snel te reageren op vragen, verzoeken of problemen en zijn er om te helpen bij het vinden van passende oplossingen.

API’S

Met onze API’s leggen we de basis voor een vlotte uitwisseling van gegevens tussen systemen. Hierdoor kun je profiteren van directe verbindingen met alle belangrijke IT-platforms, zoals TECCOM, TECDOC, ABISCO, ETAI, ALDOC en vele anderen. Dit biedt niet alleen gemak en snelheid, maar ook nauwkeurigheid en betrouwbaarheid bij het beheren van orders, het verkrijgen van real-time informatie over prijzen en beschikbaarheid, en het stroomlijnen van operationele processen.

Alles om uw klantervaring zo veel mogelijk te automatiseren

Aanvullende services

PRIVATE LABELS

Voor groothandels en inkoopgroepen levert PSH producten onder privélabel. Van herverpakking tot aangepaste eenheidsgravures. Met dezelfde gegarandeerde kwaliteit als ons +Line assortiment.”

 

INFORMATIE & DATA

“Niet alleen bieden we uitgebreide gegevens- en specificatiebladen, maar ook een scala aan 360°-afbeeldingen, die allemaal direct beschikbaar zijn voor gebruik op welke manier je ze ook nodig hebt.”

UITGEBREIDE WEBSHOP

“Blader door onze webshop en laat je eenheden verzenden vanuit een van onze magazijnen, op het moment en naar de locatie die jij wilt. Of het nu de volgende dag of volgende week is, bij jou of rechtstreeks bij je klant.”

Natuurlijk blijven we onze services uitbreiden

Voor een gestroomlijnde klantervaring

Contacteer ons