BESTELTIJDEN EN VERZENDMETHODES

PSH levert over de gehele wereld verdeeld over 7 verschillende verstigingen. We streven onze klanten binnen enkele dagen te leveren. Ons divers aanbod aan verzendmethodes geeft onze klanten een breed aantal opties voor de meest gestroomlijnde levering vanuit PSH.

TRACK & TRACE

Alleen met bestellingen verzonden met TNT kunt u uw bestelling volgen. Zodra de bestelling wordt verzonden met TNT, ontvangt u een e-mail met een zendingsnummer. Hiermee is de status van de bestelling na 00.00 uur te volgen via de link of via tnt.com. Het zendingsnummer is ook terug te vinden op de pakbon en factuur.

Bij andere verzendwijzen/transporteurs is het niet mogelijk om de status van de bestelling te volgen. Indien de zending niet volgens de aangeven levertijd is geleverd, kunt u contact opnemen met onze transportafdeling via:

PSH NL [email protected]
PSH PL [email protected]
PSH FR [email protected]
PSH ES [email protected]
PSH UK [email protected]

Klik hieronder voor de website van TNT

Verzendkosten

Eventuele verzendkosten ziet u direct na invoeren van uw bestelling in onze webshop in het winkelmandje na het selecteren van de gewenste verzendwijze.

LEVERING OP EEN ANDER ADRES

U hoeft hiervoor alleen het afleveradres aan te passen in het adresveld. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende transportopties. De verzendkosten worden vervolgens zichtbaar in het besteloverzicht. Wij verzoeken u vriendelijk ook het telefoonnummer van de ontvanger in te vullen bij het adresveld. Zo kan de vervoerder bij enige hinder, rechtstreeks contact opnemen met de ontvanger.

Wij versturen géén leveringen buiten de EEG naar uw klant.

GARANTIE & RETOUREN

Indien u een (garantie) artikel retourneert, dient u deze vooraf aan te melden via het garantie-/retourformulier in onze webshop.

U kunt ook het garantieformulier downloaden door op de link hier te klikken: Warranty Form

Voor uitleg hoe u bij ons een retour of garantie aanmeld volg dan de link hieronder