ONS TEAM

Maak kennis met onze mensen – het hart en de ziel van onze organisatie. We zijn een diverse groep multinationale individuen die worden samengebracht door een gedeelde toewijding aan uitmuntendheid en passie voor wat we doen. Onze passie is de drijvende kracht achter ons succes, waardoor onze ambitie wordt aangewakkerd om de grenzen van wat we kunnen bereiken te verleggen.

Ondernemerschap, verankerd in onze bedrijfscultuur, bevordert creativiteit en innovatie, waardoor we een dynamisch en vooruitstrevend team zijn.

SERVICE STAAT CENTRAAL

Service staat centraal in alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke waarde aan onze klanten en partners, en we zijn trots op onze capaciteit om verwachtingen te overtreffen. Onze toewijding aan service strekt zich ook uit naar onze collega’s, waardoor een ondersteunende en samenwerkingsgerichte werkomgeving ontstaat waarin iedereen kan gedijen.

Hiermee streven wij naar de meest gestroomlijnde klantenervaring

LEREN & ONTWIKKELEN

We begrijpen dat voortdurende groei en verbetering essentieel zijn, niet alleen voor onze organisatie, maar ook voor elk teamlid. We investeren in training, mentorschap en professionele ontwikkelingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat onze mensen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

WERK & FUN!

Maar hier draait niet alles om werk. Wij geloven in plezier hebben! We erkennen dat een positieve, leuke werkomgeving creativiteit en teamgeest bevordert. Dus, of het nu gaat om het vieren van prestaties, het organiseren van teambuildingactiviteiten, of gewoon samen een goede grap delen, we zorgen ervoor dat we samen van de reis genieten.

LEER ONS KENNEN

Onze mensen zijn de drijvende kracht achter ons succes, en we nodigen je uit om hen beter te leren kennen door de profielen en verhalen die op deze pagina worden gedeeld. Elk lid van ons team brengt een uniek perspectief, vaardigheden en achtergrond met zich mee, wat bijdraagt aan het levendige geheel van onze organisatie.”

WE LUISTEREN.
WE GEVEN KRACHT.
WE HEBBEN PLEZIER.

Leren en ontwikkelen zijn essentieel om ons vooruit te helpen – als organisatie, maar ook voor elk individueel teamlid. We investeren in training, mentorschap en professionele ontwikkelingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat al onze mensen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

We bieden verschillende programma's die voldoen aan individuele ambities en bedrijfsdoelen

Leiderschaps- en managementprogramma’s

Leer leiderschapskills op de werkvloer en ontwikkel je vaardigheden binnen PSH

Vaardigheidscursussen: talen, software

(MS Office, POWERBI, etc.), EHBO, veiligheidscursussen, toolbox-sessies en meer.

Magazijnwerkersacademie

heftruckbestuurder, reachtruckbestuurder, orderpicker

Officieel erkend opleidingsbedrijf

Leer werken bij een erkend bedrijf waar je ontwikkeling voorop staat

Stages met mentoring

Stage lopen met persoonlijke aandacht en doorstroommogelijkheden na je stage

Is de interesse gewekt en...

WIL JE WERKEN BIJ PSH?

Contacteer ons