Een korte introductie van PSH

Pos Service Holland is een internationale groothandel op het gebied van startmotoren, alternatoren en AC compressors. Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Polen, Verenigd Koninkrijk, China en Taiwan en vertegenwoordiging vanuit verschillende landen bedient PSH haar klanten wereldwijd.

Sinds de oprichting in 1992 is Pos Service Holland uitgegroeid tot een gerenommeerde groothandel in startmotoren, alternatoren en AC compressors. Onze service gaat verder dan alleen verkoop. Ook voor betrouwbaar en deskundig advies kunt u bij ons terecht. Onze missie is om een compleet aanbod hoogwaardige OE-, reman- en private label-producten aan te bieden, ondersteund door een uitstekende klantenservice, diepgaande productkennis en expressverzending binnen Europa.

is distributeur van roterende elektrische componenten, onderdelen en testers voor alle marktsegmenten. PSH heeft een uitgebreide webshop. Bij elke unit vindt u een groot aantal referentienummers en uitgebreide informatie. Bij alle units in onze webshop vindt u een HTML-foto. Daarnaast kunt u elke foto eenvoudig 360 graden draaien met de muis.

PSH biedt de mogelijkheid om bestellingen wereldwijd, rechtstreeks bij uw klant te leveren. U hoeft hiervoor alleen het afleveradres aan te passen in het betalingsscherm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende transportopties. Om een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat en onze CO2-uitstoot te compenseren, ondersteunt PSH duurzame bosbouwprojecten van Land Life Company.

Terug