Alle testbanken zijn uitgerust met de nieuwste testtechnologieën, zoals de API+-technologie voor snelle automatische protocolidentificatie, voor moderne werkplaatsen of productiefaciliteiten.

De handheld alternatortesters van Motoplat zijn praktische en gebruiksvriendelijke apparaten en worden gebruikt door autogarages, diagnosewerkplaatsen, erkende servicestations en herstelbedrijven.

Benchtop testers vormen een aanvulling op uw huidige testapparatuur. Met de benchtop tester kunt u de alternatoren in de nieuwste auto’s van onder andere BMW, Mercedes Benz, Volkswagen en Audi controleren en testen. Het assortiment van Motoplat omvat ook onderdelentesters voor het eenvoudig controleren op kortsluiting in onderdelen zoals statorwikkelingen, gelijkrichters en armaturen.

Toonaangevende Technologie

Om geavanceerd te blijven in de technologie, ontwikkelen wij bij Motoplat de software voor de testapparatuur zelf.

Betrouwbaarheid

We zijn toegewijd aan het verstrekken van de meest betrouwbare en uitgebreide testers en daarom zijn de producten afgestemd op de behoefte van de klant.

Kwaliteit

Elke tester is van hoogwaardige Europese kwaliteit en voldoet aan de Europese regelgeving.

Service

Onze kwaliteitsnormen zijn ook van toepassing op het gebied van service, technische expertise en advies.

TESTBANKEN

Motoplat staat bekend om zijn expertise in het ontwikkelen van geavanceerde testbanken die zijn afgestemd op de specificaties van verschillende alternatoren. Hun hoogwaardige testbanken worden zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om een grondige en nauwkeurige analyse te bieden van de prestaties en functionaliteit van elke alternator.

Deze testbanken vertegenwoordigen een combinatie van technologische precisie en innovatie, waardoor ze een cruciaal instrument zijn in het test proces. Door de nauwkeurigheid van metingen en uitgebreide testmogelijkheden spelen de testbanken van Motoplat een essentiële rol bij het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van alternatoren.

BENCHTOP

Deze innovatieve testers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die het mogelijk maken om efficiënt en accuraat te analyseren welke componenten binnen de alternator aanwezig zijn. Door deze functie kunnen technici en monteurs snel en doelgericht ingrijpen, waardoor de diagnose en reparatieprocedure versneld wordt en de downtime van het systeem tot een minimum wordt beperkt.

 

HANDHELD TESTERS

Deze draagbare testers zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn voor professionals in verschillende werkgebieden binnen de automotive sector. Hun draagbaarheid en intuïtieve bediening maken ze bijzonder geschikt voor diverse toepassingen, waaronder het snel en nauwkeurig testen van alternatoren tijdens onderhoudsprocedures, reparaties of revisies.

ONDERDELEN TESTERS

Onderdelentesters van Motoplat zijn gespecialiseerde instrumenten die ontworpen zijn om individuele componenten grondig te testen op mogelijke problemen of fouten. Deze geavanceerde testers zijn specifiek gericht op het isoleren en evalueren van afzonderlijke onderdelen van een systeem, zoals alternatoren, om mogelijke gebreken nauwkeurig te detecteren.

Contacteer ons